Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

André Rieu 2024-ben Budapesten a MVM Dome-ban - Jegyek a budapesti koncertre itt!

2023.11.03 Kovács Ádám

André Rieu 2024-ben Budapesten a  MVM Dome-ban - Jegyek a budapesti koncertre itt!

2024-ben André Rieu is fellép Budapesten a MVM Dome színpadán - Jegyek a koncertre már kaphatóak!

Magyarországon már számos alkalommal sikert aratott André Rieu koncertje és Európa szerte évről évre több nézőt vonz koncertjeire. Játszotta már Strauss legjobbjait és persze nem véletlenül kapta a keringőkirály nevet sem. Emellett játszotta már az ABBA dalait is ami nagy sikert aratott. Zenéjében Johann Strauss melett az Evita és Az Operaház Fantomja szerzője Andrew Lloyd Webber zenéje vagy éppen Bruce Springsteen is megfér.  A keringőkirály a bécsi keringők és a legendás Kék Duna keringő mellett repertoárján az európai zenék teljes repertoárját felvonultatta már. A Sirtaki, és az Adieu, mein kleiner, a Csárdáskirálynő operett egyveleg mellett a híres My way és Sárga rózsa illetve a legismertebb opera ária amit Pavarotti világhírűvé tett, a Nessun dorma is felcsendült már.

A koncertek kezdeténél André és zenekara a nézők között vonul, majd a színpadra lépnek, ahol a látványos jelmezek és az óriási háttérképernyő, mely minden egyes darabhoz különleges vizuális élményt kínál, együtt egy varázslatos estét alkotnak az egész család számára.

André Rieu rekordokat ért el a lemezkiadásokban is: albumjai Top 3 helyezésig jutottak Nagy-Brittania slágerlistáin, és eddig 30 top első albumot rögzített masstrichti stúdiójában, aho lrendre koncertezik is évente. 2015-ös, maastrichti  koncertjének felvétele 24 óra alatt meghaladta az 1 millió angol fontos bevételt.

Hét év után visszatérve  André Rieu 2024. november 9-én Budapesten azúttal a MVM Dome-ban  várja a közönségét. Jegyárak és jegyinfók itt!

André Rieu ezúttal a  60 fős Johann Strauss Zenekarával– a világ legnagyobb magánzenekara – tér vissza Magyarországra.


 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KoncertAjánló.hu 2021-2023