Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Csodaláda a Fővárosi Nagycirkusz új műsora! Jegyek itt!

2023.09.09 Kovács Ádám

Csodaláda a Fővárosi Nagycirkusz új műsora! Jegyek itt!

Cirkusz, ahol a csoda mindennapos, akár csak a Fővárosi Nagycirkusz új műsorában! 2023 október közepétől lesz látható az új műsor a Városliget közepén. A jegyek árusítását már megkezdték.

A cirkusz világa mindig is lenyűgözte az embereket, és a Fővárosi Nagycirkusz új műsora garantáltan nem lesz kivétel. A látványos produkciók és előadások egyszerre hagyományosak és modernek, és minden korosztály számára izgalmas és szórakoztató élményt nyújtanak.

Az új műsorban újra találkozhatunk a cirkusz hagyományos elemivel is azonban a Fővárosi Nagycirkusz mindig is arról volt híres, hogy újításaival és különleges produkcióival előre mutatóan közelíti meg a cirkusz műfaját. Az idei év sem kivétel, és számos egyedi és lenyűgöző attrakciót láthatunk.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ÉS ELŐADÁSOK!

FIGYELEM!
A gyerek és nyugdíjas kedvezmény igénybevételére a kiválasztott jegyek KOSÁRBA helyezése után, a kedvezmény oszlopban van lehetőség! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a 3. kategóriájú (2 500 Ft) helyekhez nem társítható gyerek és nyugdíjas kedvezmény és azok csökkentett látóterű helyek.

Szédületes levegőszámok, lenyűgöző mutatványok, bámulatos trükkök, barátságos kutyák és lovak várják a nagyérdeműt, akiket a világ egyik legjobb bohócpárosa kalauzol végig az előadáson.

Díjazottak sora is vár.
Az egyik fellépő pedig Anton, aki az Év Bohóca volt 2011-ben Oroszországban.

Különleges érélményt ígér Shu Takada hatszoros jojóvilágbajnok japán művész műsora is.

A Csodaláda című műsor, amely még számos titkot rejteget a nagyérdeműnek, 2023. október 18-tól látható a Fővárosi Nagycirkuszban.

„Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.” Márai Sándor


 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KoncertAjánló.hu 2021-2024