Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Dínóverzum kiállítás a BOK Csarnokban! Jegyek itt!

2023.06.03 Kovács Ádám

Dínóverzum kiállítás a BOK Csarnokban! Jegyek itt!

Ne hagyd ki a nyári programok egyik legizgalmasabb attrakcióját! A Dínóverzum kiállítás 40 életnagyságú, mozgó és hangot kiadó dinoszauruszt mutat be! 2023-ban a BOK Csarnok ad Budapesten otthont a különleges kiállításnak.

DÍNÓVERZUM - BOK CSARNOK

A Dinoverzum, az egyik legnagyobb dínó kiállítás 2023. júliusától Budapesten a Bok Csrnokban várja a családokat egész héten.

Földünk leghatalmasabb hüllői, a dinoszauruszok mintegy 240 millió évvel ezelőtt léptek a szárazföldre és körülbelül 180 millió éven keresztül lakták a bolygónkat. Változatos méretükkel (a csirkenagyságútól, a harmincméteres óriásig) és faji sokszínűségükkel uralták a világunkat egészen hirtelen történt kihalásukig, amit egy Földünknek ütköző aszteroida okozott. Most pedig visszatérteK…

A dínók tényleg életre keltek. Látod? A világ legnagyobb állatai újra megmozdultak. Ha nem hiszed, akkor gyere és vedd szemügyre magad a földtörténet leghatalmasabb őshüllőinek mintegy 40 életnagyságú példányát, és láss csodát a mintegy 3000 négyzetméteres őskori lelőhelyen. És cseppet se félj! Ezúttal békés szándékkal érkeztek.

Az őslények világában nemcsak a dínók fantasztikus méretei fognak ámulatba ejteni.

És ha a földöntúli kalandokból nem volna elég, egy fantasztikus VR élménnyel is várunk: vedd szemügyre és érzékeld testközelből bolygónk hajdani egyeduralkodóinak kalandos életét.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

A BOK Csarnokban 2023. júliusától élvezhetjük a különleges kiállítást.


 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KoncertAjánló.hu 2021-2024