Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Rómeó és Júlia musical az Arénában!

2022.09.16 Kovács Ádám

Rómeó és Júlia musical az Arénában!

2023. október 13-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical. A legendás slágerek újra felcsendülnek majd az Arénában. A nagy sikerrel való tekintettel újra látható lesz a musical.

Gérard Presgurvic világsikerű musicaljét több, mint 20 éve mutattak be előszőr Párizsban.

A Shakespeare drámája alapján írt musical Magyarországon Kerényi Miklós Gábor KERO rendezésében lett átütő siker több mint 15 évvel ezelőtt, és azóta is a legnagyobb közönségkedvenc, a korábbi Aréna előadások is az ő munkáját dicsérik.

Különleges forgószínpad, extra fények, kivetítők és közel 120 szereplő (színészek, táncosok,Tűzmadarak, statiszták csapata) biztosította az élményt. 

A Budapesti Operettszínház 2004 januárjában bemutatta a musical magyarországi változatát az előadás azonnal hatalmas sikert váltott ki. A produkció dalai nem véletlenül kerültek fel a rádiók slágerlistáira, a musical CD-je 2006-ban nem véltelenül lett platinalemez.

2023. október 13-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical.Az előadás szereplőiről és a rendezőről sincsen még információ, de biztos, hogy most is igazán izgalmas előadásra számíthatunk.


 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KoncertAjánló.hu 2021-2024